ДСНС розгорнула понад 700 Пунктів Незламності по Україні

ДСНС розгорнула понад 700 Пунктів Незламності по Україні

Державна служба України з надзвичайних ситуацій розгорнула понад 700 Пунктів Незламності з 1200 можливих.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

У ДСНС зазначили, що понад 700 пунктів Незламності працюють по Україні, з яких є як мобільні, так і стаціонарні на базі пожежно-рятувальних підрозділів. Загалом ДСНС може розгорнути понад 1200 таких Пунктів, проте певна частина залишається у резерві, зокрема пересувні на базі автобусів.

Співробітники ДСНС проінструктовані. Кожен охочий може звернутися в Пункти Незламності, підзарядити гаджети, отримати необхідну допомогу, ‒ йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Шпигунство на користь Росії: У Польщі судитимуть двох «вагнерівців»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео) Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео)
Кількість жертв та постаждалих поки невідома.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next