«Йому ніхто нічого не дарував» - Усик про подарунок Зеленському

«Йому ніхто нічого не дарував» - Усик про подарунок Зеленському

Боксер Олександр Усик подарував президенту Володимиру Зеленському свій пояс чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC.

Чому було зроблено таке рішення від двічі абсолютного чемпіону світу з боксу Олександра Усика розпитала генеральна продюсерка ПравдаТУТЛьвів Оксана Гнатишин.

  • Чому вирішив віддати пояс Володимиру Зеленському?
  • Він все спортсменам 2-3 дні дарував подарунки, а йому ніхто нічого не дарув.
  • Такий жест зробив.
  • Я вирішив подарувати так як він боєць у нас. Нехай пояс буде у президента
@hnatyshynoxana Чому Усик подарував свій пояс Зеленському. І що сказав військовим які на передовій! #усик #usyk ♬ Epic Music(863502) - Draganov89
  • Що би сказав військовим?
  • Ви тигри, ви неймовірні! За всіх молюся і ви також, будь ласка, не забувайте про себе молитися. Дякую вам, слава Богу!

Як розповіли в Офісі президента, подарований пояс український боксер здобув ще 2018 року, а цьогоріч у травні повернув собі в поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, ставши першим абсолютним чемпіоном у важкій вазі за всіма чотирма версіями. Це особливий пояс, виготовлений спеціально для цього поєдинку.

Це честь — отримати його пояс. Пояс чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC. Олександр Усик, дякую за все, що ти робиш для України. За те, що прославляєш українську силу й непереможність. Дякую! — заявив Зеленський.

Читайте також
"Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив "Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив
путін подарував футболістам збірної України годинники після матчу проти Росії.
Ексклюзив. Подорож Олександра Усика на передову: вправна стрільба, прильоти та підтримка ЗСУ (ВІДЕО) Ексклюзив. Подорож Олександра Усика на передову: вправна стрільба, прильоти та підтримка ЗСУ (ВІДЕО)
Український чемпіон WBO, WBA та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) побував на передових бойових позиціях зіткнення з російськими окупантами.
Loading...
Load next