Зеленський зустрівся з представниками Вселенського патріархату

Зеленський зустрівся з представниками Вселенського патріархату

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із представниками Вселенського патріархату, під час якої запевнив, що робить все можливе для подолання викликів, які постали перед Церквою в Україні.

Про це він повідомив у соцмережі.

Зустріч із представниками Вселенського патріархату. Вдячний за молитви заради України та українців. Робимо все можливе для подолання викликів, які постали перед Церквою в Україні. Для нас дуже важливо, щоб у цьому напрямі дійсно також була стабільність і був мир, – зазначив Зеленський.

На сайті Президента повідомляється, що він провів зустріч із делегацією Вселенського патріархату, до якої увійшли митрополит Української православної церкви Канади, архієпископ Вінніпезький Іларіон, митрополит Пісідійський Іов, патріарший диякон Епіфаній та екзарх Вселенського патріарха в Україні єпископ Михаїл.

Зеленський подякував представникам Константинопольської православної церкви та його Всесвятості Варфоломію за молитви за Україну та українців. Представники Вселенського патріархату запевнили, що Церква та Вселенський патріарх Варфоломій і надалі молитимуться за Україну та підтримуватимуть її.

Щоб на українській землі запанував справедливий мир. І щоб також запанував мир і в українському православ’ї. Наша місія тут – засвідчити любов і підтримку. І що ми разом із вами, що ми будемо співпрацювати в усіх цих питаннях для добра українського народу, – сказав архієпископ Іларіон.

Президент нагадав, що в Україні очікують на візит Його Всесвятості, та наголосив, що це дуже важливо для нашої держави.

Нагадаємо, Папа Римський: Відмова допомагати мігрантам ‒ тяжкий гріх

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next