Ексзаступника міністра енергетики залишили під арештом

Ексзаступника міністра енергетики залишили під арештом

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому заступнику міністра енергетики, затриманому на одержанні хабаря.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Апеляційна палата ВАКС залишила без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, застосований до ексзаступника міністра енергетики, якого затримали на одержанні неправомірної вигоди за надання дозволу на вивезення гірничовидобувного обладнання з прифронтового району.

Заслухавши доводи сторін, Апеляційна палата ВАКС підтримала позицію прокурора САП і відмовила у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту, залишивши без змін рішення слідчого судді.

Нагадаємо, ЄС не визнає "демократичну легітимність" президента Венесуели

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Loading...
Load next