У Повітряних силах заявили, що ніхто не приховує катастрофу літака F-16

У Повітряних силах заявили, що ніхто не приховує катастрофу літака F-16

Командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук наголошує, що ніхто не приховує катастрофу літака F-16, який пілотував Олексій Месь, триває розслідування.

Про це він повідомив соцмережі.

Жахлива авіаційна катастрофа літака F-16, який пілотував один із найкращих українських льотчиків-винищувачів Олексій Месь, сколихнула увесь світ, ‒ зазначив командувач.

Відомо, що 26 серпня 2024 року, у день наймасштабнішого обстрілу України, ми втратили підготовленого пілота, втратили F-16, але ми не втратили людяність і віру в перемогу".

Безумовно, зазначив Олещук, "ми з’ясуємо причини авіаційної катастрофи. Ніхто нічого не приховував і не приховує! Усе вище керівництво одразу отримало доповідь про катастрофу. Отримали попередній звіт і партнери зі США, які уже долучилися до розслідування причин".

Наразі проводиться детальний аналіз, іде розслідування. Маємо ретельно розібратись, що сталось, які обставини, чия відповідальність. І це буде зроблено, - зазначив командувач Повітряних сил.

Інформація про такі інциденти не може видаватись миттєво у публічний простір і не може деталізуватись для медіа, адже в Україні триває.

Олещук також закликав народну депутатку Мар’яну Безуглу не дискредитувати "виробників американської зброї - основного союзника України - США".

Нагадаємо, Під час масованого ракетного обстрілу загинув льотчик Олексій Месь

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next