Зеленський: Держава-терорист повинна відчути, що таке війна

Зеленський: Держава-терорист повинна відчути, що таке війна

Україна працює на тим, щоб якомога більша кількість військових обʼєктів Росії стали доступними для ударів українською зброєю.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у зверненні.

Держава-терорист повинна відчути, що таке війна. Ми працюємо, щоб якнайбільше російських військових обʼєктів, російської логістики, критичних обʼєктів їхньої воєнної економіки – щоб усе це опинилось у зоні доступу для нашої зброї. Зараз це забезпечують наші дрони, – зазначив Зеленський.

Він висловив вдячність усім в Україні, хто працює для розробки й виробництва дронів та на користь вітчизняної ракетної програми, а також усій зовнішньополітичній команді, яка переконує партнерів, що далекобійність є ключем для завершення цієї війни.

Президент наголосив, що своїми дронами та ракетами Україна здатна виконати частину завдань, але реальний мир, реальне завершення розв'язаної Росією війни є комплексним завданням.

І щоб примусити Росію до миру, щоб від брехливої риторики про переговори вони перейшли до кроків, щоб завершити війну, щоб очистити нашу землю від окупації та окупантів, – потрібні й дієві інструменти, – підкреслив глава держави.

Нагадаємо, На Львівщині знайшли бойові частини російських ракет "Кинджал" та Х-101

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next