У Дії запустили бета-тестування Національного кешбеку

У Дії запустили бета-тестування Національного кешбеку

У застосунку "Дія" стартувало бета-тестування Національного кешбеку, завдяки чому українці зможуть отримувати 10% компенсації за придбання товарів вітчизняного виробництва.

Про це повідомив віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Аби взяти участь у бета-тестуванні, потрібно оновити Дію, відкрити спеціальний рахунок у банку, приєднатися через застосунок до програми "Національний кешбек". Водночас міністр підкреслив, що максимальна компенсація на місяць становитиме до 3 тис. грн.

За словами Федорова, кошти можна витратити на медичні й комунальні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно. Також є можливість задонатити гроші для Сил оборони чи інвестувати у військові облігації.

Президент ініціював програму для підтримки українського бізнесу та громадян, її реалізує Мінекономіки, а щоб отримувати кешбек було так само просто, як замовити таксі, запустили Нацкешбек у Дії, - додав міністр.

Нагадаємо, Скандал з танцями на столах: у Рівному звільнилося керівництво протипухлинного центру

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП
Наразі Азербайджан веде перемовини щодо купівлі розробки українського додатка для користування державними послугами - "Дія". Однак, ціна вартості додатку поки невідома.
Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров
У застосунку Дія від 19 грудня офіційно запущений проєкт єПідтримка, який призначений для виплати 1000 грн громадянам за повний курс вакцинації.
"Тисячу Зеленського" цього року зможуть отримати 8 млн українців: буде діяти близько ста офлайн пунктів видачі коштів "Тисячу Зеленського" цього року зможуть отримати 8 млн українців: буде діяти близько ста офлайн пунктів видачі коштів
Допомогу також надаватимуть близько ста офлайн пунктів підтримки "Дія".
Loading...
Load next