У Мюнхені сталася стрілянина біля генконсульства Ізраїлю

У Мюнхені сталася стрілянина біля генконсульства Ізраїлю

Уранці пролунали постріли в центрі Мюнхена – біля Центру документації історії націонал-соціалізму та генерального консульства Ізраїлю

Про це повідомляє Süddeutsche Zeitung.

Згідно з офіційною інформацією, поліцейські побачили в цьому районі чоловіка, який стріляв з гвинтівки. Під час перестрілки правоохоронці смертельно поранили чоловіка. В операції брали участь п'ятеро поліцейських, вони не постраждали. 

У поліції додали, що не виявили інших підозрюваних, територію району все ще обшукують. Перед тим поліція перевірила транспортний засіб, який може належати чоловіку, що зчинив стрілянину.  Генконсульство Ізраїлю розташоване  неподалік від Центру документації історії націонал-соціалізму в центрі Мюнхена.

Як відомо, у Мюнхені сьогодні посилені заходи безпеки. 5 вересня – роковини теракту 1972 року. Тоді під час Олімпіади в Мюнхені палестинські бойовики розстріляли 11 ізраїльських спортсменів.

Нагадаємо, Україна планує заборонити російське програмне забезпечення: на що це вплине?

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Умані затримали іноземця, який влаштував стрілянину на День Незалежності (фото) В Умані затримали іноземця, який влаштував стрілянину на День Незалежності (фото)
Постраждалого уманця госпіталізували до центральної лікарні міста, однак причину конфлікту між чоловіками наразі у поліції не повідомляли.
Loading...
Load next