У КМВА уточнили кількість загиблих на території АТП у Києві

У КМВА уточнили кількість загиблих на території АТП у Києві

На території АТП в Голосіївському районі столиці стався вибух техногенного походження, за уточненою інформацією відомо про двох загиблих людей.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За уточненими даними на цю хвилину відомо достеменно про двох загиблих. Під завалами можуть бути люди, - йдеться у повідомленні.

До рятувально-пошуковоі операції залучений кінологічний розрахунок. 

Всі оперативні служби працюють на місці.

“Вибух газу стався у Голосіївському районі на території АТП – у двоповерховій будівлі цеху розміром 40 на 100 м. Внаслідок цього частково зруйновано кут будівлі. Пожежі не виявлено, - йдеться у повідомленні КМВА.

На місці працюють 35 рятувальників та 12 одиниць техніки ДСНС, а також 7 фахівців та 1 одиниця техніки Київської рятувальної служби.

Фахівці розбирають елементи зруйнованих конструкцій.

Нагадаємо, Болгарія та Німеччина спільно закуплять системи IRIS-T

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Аби захопити Київ, росіянам треба привезти туди усі війська – Жирнов Аби захопити Київ, росіянам треба привезти туди усі війська – Жирнов
На думку глави військової адміністрації, існує варіант, що противник хоче оточити Київ, тримати облогу і виставити просто політичні вимоги.
Трагедія на київському заводі: двоє працівників загинули на місці (фото) Трагедія на київському заводі: двоє працівників загинули на місці (фото)
Рятувальникам довелося звільняти тіла загиблих за допомогою пневмодомкратів та інших допоміжних інструментів.
Loading...
Load next