Кабмін перейменував Мінкультури та Мінінфраструктури

Кабмін перейменував Мінкультури та Мінінфраструктури

Кабінет міністрів перейменував Міністерство культури та інформаційної політики України і Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Про це йдеться у постанові № 1028 від 6 вересня.

Міністерство культури та інформаційної політики перейменовано урядом на Міністерство культури та стратегічних комунікацій України, а Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України – на Міністерство розвитку громад та територій України.

Обом міністерствам доручено забезпечити у двотижневий строк підготовку і подання Кабміном пропозицій щодо внесення до актів законодавства змін, що випливають з цієї постанови.

Нагадаємо, На Рівненщині від вибуху гранати загинув чоловік

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Кожен українець знає, хто ці люди", - Зеленський прокоментував ухвалення закону про олігархів "Кожен українець знає, хто ці люди", - Зеленський прокоментував ухвалення закону про олігархів
В Україні зроблено ще один крок для позбавлення олігархів впливу на чиновників, вважає президент.
Україна та Сейшели укладуть угоду про безвіз Україна та Сейшели укладуть угоду про безвіз
23 грудня український уряд схвалив проєкт Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Сейшельські острови про взаємне скасування візових вимог.
Верховна Рада підтримала звільнення п'ятьох міністрів: перелік Верховна Рада підтримала звільнення п'ятьох міністрів: перелік
Призначення нових очільників міністерств заплановане на завтра.
Loading...
Load next