На Полтавщині чоловік кинув гранату біля багатоповерхівки

На Полтавщині чоловік кинув гранату біля багатоповерхівки

У місті Гребінка Полтавської області чоловік кинув гранату біля п'ятиповерхового будинку, внаслідок чого троє людей зазнали поранень.

Про це повідомляє поліція Полтавської області. 

Інцидент поблизу багатоквартирного будинку по вулиці Незалежності в місті Гребінці трапився 8 вересня. Про вибух поліцію поінформували місцеві. 

Після прибуття на місце події правоохоронці з'ясували, що гранату кинув 28-річний чоловік, який перебував у стані сп'яніння. Внаслідок вибуху поранення отримали троє людей, які перебували неподалік. Їх усіх доставили до лікарні. 

При проведенні першочергових слідчих дій ми встановили, що до вчинення злочину причетний 28-річний місцевий мешканець. За місцем його проживання слідчі провели санкціонований обшук, у ході якого виявили та вилучили речові докази, які направлені на експертизу, - заявив представник поліції. 

Чоловікові оголосили підозри за двома статтями Кримінального кодексу: 

  • частиною 4 статті 296 - "Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень"
  • частиною 1 статті 263 - "Незаконне зберігання, придбання бойових припасів"

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. У разі визнання вини судом чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. 

Нагадаємо, У Бердянській виправній колонії катували в’язнів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next