Верещук розповіла, над чим працюватиме в Офісі Президента

Верещук розповіла, над чим працюватиме в Офісі Президента

 Ірина Верещук відзвітувала про свій перший офіційний робочий день в ОП.

Про це Ірина Верещук повідомила у соцмережі.

За словами Верещук, під час роботи в Офісі президента у неї є 5 пріоритетів: ВПО; ветерани та члени їхніх сімей; діти; полонені, зниклі безвісти, родини загиблих; охорона здоровʼя.

Дуже розраховую на підтримку народних депутатів та уряду. Буду вдячна за допомогу від громадських організацій, волонтерів і міжнародних гуманітарних організацій. Гуманітарна координаційна мережа, яку ми з вами створили за останні два роки, працюватиме далі, - йдеться у заяві Верещук.

Нагадаємо, Зеленський представив нового очільника МЗС Сибігу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Loading...
Load next