Пілоти 10 гірсько-штурмової бригади вперше збили російський експерементальний БпЛА (ВІДЕО)

Пілоти 10 гірсько-штурмової бригади вперше збили російський експерементальний БпЛА (ВІДЕО)

Пілоти 10 гірсько-штурмової бригади вперше збили російський безпілотник «Мерлін-ВР» за допомогою FPV-дрона.

Про це повідомляє 10 гірсько-штурмова бригада.

Пілоти 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10 ОГШБр «Едельвейс» вперше в історії нашої бригади збили ворожий безпілотник «Мерлін-ВР» за допомогою FPV-дрона, - заявляє 10 гірсько-штурмова бригада.

Тут запевняють, що це досягнення доводить професіоналізм і майстерність захисників.

Мерлін-ВР - російський експериментальний безпілотний літальний апарат. Призначений для ведення розвідки місцевості в автоматичному та напівавтоматичному режимах. Його презентували 28 вересня 2021 року.

Нагадаємо, Зеленський: росіяни скоїли щонайменше 137 тисяч воєнних злочинів проти України та українців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: за минулу добу було знищено 11 російських безпілотників (відео) Російсько-українська війна: за минулу добу було знищено 11 російських безпілотників (відео)
На території Донецької та Луганської областей захисниками та захисницями України за минулу добу відбито дев’ять атак ворога.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next