У Фінляндії школярі під час екскурсії перетнули кордон із РФ

У Фінляндії школярі під час екскурсії  перетнули кордон із РФ

Група фінських школярів під час екскурсії без дозволу перетнула російський кордон, після чого Прикордонна служба Фінляндії почала розслідування.

Про це повідомляє Yle.

Учні були на екскурсії в районі Кангаскоскі біля річки Хіітоланйокі, розташованому поблизу східного кордону Фінляндії. Під час екскурсії десять школярів зайшли в прикордонну зону, з них п’ятеро, як вважається, перетнули кордон Фінляндії з Росією.

Офіцери фінської прикордонної служби помітили несанкціонованих мандрівників у прикордонній зоні Сімпеле і затримали їх. Прикордонна служба Південно-Східної Фінляндії розпочала попереднє розслідування подій і контактує з опікунами дітей. Іншої інформації про випадок вона не надала.

Як відомо, незаконний перетин державного кордону є кримінальним правопорушенням, але у Фінляндії вік кримінальної відповідальності настає з 15 років.

Нагадаємо, Росія вдарила ракетою по судну із зерном для Єгипту

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео) У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)
На кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Українські військові провели масштабні навчання на кордоні з Росією (відео) Українські військові провели масштабні навчання на кордоні з Росією (відео)
Учасники тренувань відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії для ефективної протидії можливим терористичним і диверсійним загрозам.
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Loading...
Load next