На контрольно-пропускному пункті "Медика-Шегині" можуть бути затримки до листопада

На контрольно-пропускному пункті "Медика-Шегині" можуть бути затримки до листопада

На контрольно-пропускному пункті "Медика-Шегині" можуть бути затримки з перетином кордону протягом двох місяців через ремонтні роботи з боку Польщі.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Як зазначили прикордонники, польська сторона в пункті пропуску Медика розпочала роботи з відновлення лакофарбового покриття металоконструкції одного з навісів. 

За попередніми даними, роботи триватимуть до 12 листопада 2024 року.

Такі роботи можуть спричинити ускладнення руху та більш тривалий час очікування на напрямку руху для легкових транспортних засобів, ‒ зазначили прикордонники.

Прикордонники просять громадян врахувати інформацію та, за можливості, обирати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Нагадаємо, Серед звільнених з полону ‒15 військовослужбовців "Азову"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
"Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео) "Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео)
Українські заробітчани повертаються додому із Європи на новорічні свята. Через це на кордоні з'явилися кілометрові черги.
Loading...
Load next