Lev Lifestyle hotel вже приймає перших гостей

Lev Lifestyle hotel вже приймає перших гостей

Сьогодні ми святкуємо неймовірну подію, яку ми чекали майже 3 роки. Ми офіційно відкриваємо наш готель Lev Lifestyle hotel. Це перший у Львові готель за концепцією «інвестор – девелопер – керуюча компанія». І такого формату готелю у Львові ще не було і це насправді дуже класна подія оскільки ми можемо задати новий тренд і можемо показати людям як цей формат гарно працює, - зазначає керівниця відділу маркетингу компанії Lev Development Анна Кульчицька.

Також готель пропонує для інвесторів унікальну концепцію, якої у Львові ще не було.

Створюючи концепцію цього готелю ми в першу чергу хотіли закрити базову потребу наших інвесторів – позбутися операційної діяльності. Цей готель є ідеальним форматом пасивного прибутку, бо це формат нерухомості, який працює на вас. Тобто, ви інвестуєте в номерний фонд, а керуюча компанія ним опікується, здає його в експлуатацію, а ви лише насолоджуєтеся і отримуєте від цього пасивний дохід, - розповідає керівниця відділу маркетингу компанії Lev Development Анна Кульчицька.

А управлятиме цим готелем компанія Maestro Hotel Management, яка вже 7 років функціонує у цьому бізнесі і має чималий досвід. Їх філософія про те, що кожен гість – віп-персона.

Ми навчалися в такому курортному, туристичному місті і цей досвід буде використовувати у Львові. Це місто також дуже гарне, туристичне, історичне та мультикультурне місце. І наш досвід про персоналізовану гостинність ми будемо використовувати саме в цьому готелі, - розповів СЕО компанії Maestro Hotel Management Едуард Режинський.

А це означає персоналізований підхід до кожного гостя готелю Lev Lifestyle Hotel.

Тут ми вирішили, що саме гість може обирати, що він хоче, як він хоче щоб його прийняли, який хоче відчути аромат, який хоче побачити колір. Все це дає можливість відчути себе особливим і ми вважаємо, що це унікальна концепція, яка насправді буде першою у цьому файному місті Львові, - зазначила операційна директорка компанії Maestro Hotel Management Олена Столярова.

А для поціновувачів української та італійської кухні у готелі працює два ресторани: GAZDA та Budzzini. Меню розробляли із залученням знаних шеф-кухарів, тому тут точно ви знайдете страву собі до душі.

Задум функціонування був пов’язаний саме з цим готелем. Тому що ми будемо обслуговувати цей готель на 93 номери і тепер після довгого очікування запускаємося повноцінно. В нас буде шведська лінія. Поки що ми її тестуємо виключно для гостей ресторану, але плануємо також запрошувати й інших бажаючих і заклад буде працювати цілодобово, що в ці непрості часи не часто зустрічається, - підсумував засновник та власник GAZDA GROUP Василь Бундз.

Також на офіційному відкритті провели благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України. Хедлайнерами вечора були зірки Олена Тополя та Fabio DeVincente. А побачити все на власні очі та відчути унікальну атмосферу Lev Lifestyle Hotel ви зможете завітавши до готелю на вул. Шевченка, 73

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Компанія Lev Development разом з Maestro Hotel Management запускають у Львові готель преміум-класу Компанія Lev Development разом з Maestro Hotel Management запускають у Львові готель преміум-класу
Після ретельного вибору партнерів компанія Lev Development зупинила свій вибір на керуючій компанії Maestro Hotel Management
Loading...
Load next