У Запоріжжі подруги жорстоко побили 13-річну школярку через хлопця (відео)

У Запоріжжі подруги жорстоко побили 13-річну школярку через хлопця (відео)
Група дівчат вчинила розправу над школяркою. Причиною нападу став любовний трикутник.

У Запоріжжі двоє неповнолітніх дівчат влаштували бійку за хлопця. Про це сьогодні, 13 квітня, повідомили в одному з місцевих телеграм-каналів.

За словами очевидців, одній з дівчат, яка била суперницю, було 15 років. Внаслідок нападу постраждала 13-річна школярка.

Дівчину схопили за волосся і почали бити головою об землю. У той час подруги нападниці стояли і спостерігали за боєм, знімчаючи усе на телефон.

Читайте також
Сексуальне насильство над школярами: мешканця Запоріжжя засудили до 15 років тюрми Сексуальне насильство над школярами: мешканця Запоріжжя засудили до 15 років тюрми
Орджонікідзевський райсуд Запоріжжя присудив зловмиснику 15 років за ґратами.
У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото) У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото)
У Запоріжжі школярка звела рахунки з життям. У передсмертній записці написала, що у школі її цькуали, і терпіти це вона більше не хотіла.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Loading...
Load next