Колишній військовий розповів, що головне в роботі виробника дронів

Колишній військовий розповів, що головне в роботі виробника дронів
Колишній військовослужбовець Василь Бондаренко, а нині власник цеху з виготовлення дронів, навідався на Херсонщину, щоб передати своїм побратимам партію «залізних пташок»

Колишній військовослужбовець Василь Бондаренко, а нині власник підприємства з виготовлення дронів, навідався на Херсонщину, щоб особисто передати своїм побратимам партію «залізних пташок».

Василь на початку повномасштабного вторгнення вступив до лав нацгвардії. До цього чоловік займався підприємницькою діяльністю. У військовій частині вивчав БПЛА і зрозумів, що за дронами майбутнє. Не маючи можливості виготовляти їх у військовій частині, звільнився зі служби і заснував власний цех з виробництва дронів. Для цього він зібрав команду спеціалістів у різних сферах.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
100 дронів передали для підрозділів Збройних сил України, Нацгвардії та тероборони 100 дронів передали для підрозділів Збройних сил України, Нацгвардії та тероборони
У планах благодійного фонду Козицького надалі передати для військовослужбовців ЗСУ 10 тисяч одиниць подібної техніки
ВІЙНА ДРОНІВ: пілот розповів, як це бути «очима армії» ВІЙНА ДРОНІВ: пілот розповів, як це бути «очима армії»
Пілот дронів знає, щ є важливою ціллю для ворога, але своїм дітям про це не розповідає.
Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео) Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео)
МВС просить українців не збивати БПЛА зі стрілецької зброї. А Міноборони закликає не поширювати фото уламків дронів із їхнім бортовим номером.
Loading...
Load next