Окупанти готуються посилити штурмові дії на Запорізькому напрямку

Окупанти готуються посилити штурмові дії на Запорізькому напрямку

За інформацією української розвідки, російська армія збирає особовий склад штурмових груп на Запорізькому напрямку. 

Про це розповів речник Сил оборони півдня Владислав Волошин в етері національного телемарафону.

Є тенденція за кілька останніх днів, що ситуація в Запорізькій області, саме на цій ділянці лінії розмежування, буде загострюватись. Вчора за минулу добу вже було 5 штурмів і є тенденція, що вони збільшаться, адже за інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп в районі Приютного, - сказав Волошин.

Він додав, що окупанти отримали з резервної бази зберігання автомобільного транспорту Південного округу РФ 25 легких автомобілів багі, що "говорить про те, що готуються штурмові дії".

Речник також наголосив, що ситуація на південному напрямку не менш напружена, ніж на інших ділянках фронту. Він повідомив, що наразі росіяни проводять розвідку боєм, застосовуючи штурмові групи 5-10 осіб.

Їхня тактика - якнайшвидше подолати відстань між траншеями, між передніми краями і закріпитися в наших траншеях, - пояснив Волошин.

Нагадаємо, Ізраїль продовжить військові операції проти «Хезболли»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next