Пісторіус - про ядерні погрози РФ: Риторика Путіна нас не налякає

Пісторіус - про ядерні погрози РФ: Риторика Путіна нас не налякає

Заяви російського диктатора Путіна про зміну ядерної доктрини свідчать про його побоювання, що Україні буде дозволено завдавати ударів по території Росії.

У цьому переконаний міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, повідомляє LRT.

Я думаю, що найважливіше послання - це не слова, які він (Путін – ред.) сказав, а той факт, що, коли він говорить про нову концепцію, він ясно сигналізує про те, що надання Україні можливості завдавати ударів на великі відстані справді важливе, і він боїться цього, - сказав він на спільній пресконференції з міністром оборони ФРН Борисом Пісторіусом, який перебуває з візитом у Литві.

Своєю чергою Пісторіус заявив, що Захід не боїться ядерної риторики Путіна.

Я можу повторити, що це риторика Путіна: він голосно говорить і поширює свої погрози, але нам не слід цього боятися. Ми будемо робити те, що вважаємо правильним. Він може поширити це своїми каналами, але нас це не налякає, - сказав глава оборонного відомства Німеччини.

Нагадаємо, Допомога фанам: Біллі Айліш співпрацює з Google Maps

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next