На фронті загинув викладач Львівського національного університету Богдан Маркевич

На фронті загинув викладач Львівського національного університету Богдан Маркевич

Захищаючи Україну, на фронті 28 вересня загинув асистент кафедри мови засобiв масової iнформації факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка Богдан Маркевич.

Про це повідомили на сайті Львівського університету.

Героєві було 38 років.

У 2009 році Богдан Маркевич завершив навчання на факультеті журналістики Львівського університету.

До січня 2024 року працював асистентом кафедри мови засобiв масової iнформації, після чого став на захист держави і обороняв Україну у лавах Збройних сил.

Колеги пам’ятають Богдана як зразкового працівника, справжнього інтелектуала, чудову, цікаву, добру людину, яка ніколи не відмовляла іншим у допомозі.  Академічна спільнота Львівського національного університету імені Івана Франка глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблого Героя. Вічна пам’ять і слава Герою України!, — додають колеги загиблого.

Нагадаємо, З початку року 7 тис. жителів окупованих територій підписали контракт з армією РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next