«LEV Development» - це більше аніж просто будівництво. Це стиль життя

«LEV Development» - це більше аніж просто будівництво. Це стиль життя
Попри війну, пандемію та нестабільну економіку «LEV Development» успішно реалізовує всі свої проєкти

Надійні, новаторські та відповідальні: команда компанії «Lev Development» - це фахівці, які вражають своєю стійкістю попри негаразди та надихають, навіть у буремні часи. Рівно 9 років тому двоє молодих та амбітних партнери вирішили змінити культуру будівництва, і от тепер ідея Олександра Островського та Василя Левицького стала без перебільшення цілою філософією комфорту та взірцем у девелоперській галузі, якому довіряють інвестори та клієнти.  

Філософія компанії «LEV Development» - не просто продавати та створювати нерухомість, а змінювати стиль життя. Ми віримо, що простір, який нас оточує, будинки, в яких ми живемо, прямо впливають на нас і наших дітей. І покращуючи рівень життя, ми піднімаємо рівень життя в Україні, - розповідає маркетологиня девелоперської  «LEV Development» Анна Кульчицька.

Цей шлях у 9 років не був простим: війна, пандемія та економіка, яку хитає та струшує. Не всі девелопери змогли вистояти у таких умовах, однак у засновників «Лев Девелопмент» було і залишається важливе кредо: «ми не можемо не працювати!». Саме це переконання та вміння швидко адаптуватися на ринку, не лише втримали компанію, але й дозволили їй стрімко розвиватися

За 9 років діяльності у портфелі компанії «LEV Development» 16 проєктів, з яких 10 ми успішно реалізували. Загалом, це близько 85 тисяч квадратних метрів і ще 150 тисяч квадратних метрів у нас в проєкті, - зазначає маркетологиня девелоперської  «LEV Development» Анна Кульчицька.

Сьогодні «Лев Девелопмент» - це більше аніж просто будівництво – це стиль життя. Комфорт, ландшафт, якість та ідеальне проектування кожного квадратного метра – в компанії переконані, що саме такі умови проживання та естетики спонукають  людей творити краще для України.

Спеціально до свого дня народження компанія Лев Девелопмент дарує знижки у мінус 9% на усі квартири та паркінги. А більше інформації дізнавайтеся за телефоном 067 0000 242, або на сайті LEV Development.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Старт продажу 4-ї секції ЖК «PERFECT LIFE» від LEV Development (відео) Старт продажу 4-ї секції ЖК «PERFECT LIFE» від LEV Development (відео)
На території ЖК передбачені ігрові майданчики, офіси, BBQ зони, ресторани. Також для покупців діє програма лояльності LEV Live&Ride.
Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео) Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».
«Lev Development»: 5 фактів про паркомісця. Ламаємо стереотипи «Lev Development»: 5 фактів про паркомісця. Ламаємо стереотипи
Філософія «людиноцентризму»: компанія «Lev Development» ламає стереотипи та розширює межі
Loading...
Load next