В Балтійському морі поблизу Німеччини загорівся танкер з нафтою

В Балтійському морі поблизу Німеччини загорівся танкер з нафтою

У Балтійському морі біля берегів німецької федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія горить танкер, завантажений нафтою.

Про це повідомляє Spiegel.

Об'єднане федеральне і земельне командування з надзвичайних ситуацій в Куксгафені повідомило, що морський рятувальний крейсер і два кораблі боролися з пожежею, що спалахнула вранці на 73-метровому танкері "Анніка".

Семеро моряків, які перебували на борту судна, що ходить під німецьким прапором, вже врятовані і доставлені на берег. Радіостанція Ostseewelle спочатку повідомила, що кілька людей отримали поранення.

Дим з палаючого судна було видно аж до узбережжя, повідомило Німецьке товариство порятунку людей, які зазнали корабельної аварії. Інші подробиці і причина пожежі поки не відомі.

За даними аварійної команди, на "Анніці", яка стояла на якорі між Варнемюнде і Кюлунгсборном у Мекленбурзькій затоці, знаходиться близько 640 тонн нафти. Його також утримував на місці буксир. За повідомленнями, кілька команд пожежників були на шляху до постраждалого судна на гелікоптері.

Нагадаємо, Під контролем ЗСУ залишається 40-50% Торецька - МВА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео) Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео)
В Одесі на території нафтопереробного заводу сталася пожежа - полум'я охопило 70 квадратних метрів та знищило шість автівок.
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
Штурм мерії та пожежа в прокуратурі: в Алмати серйозне загострення ситуації. Оновлено (відео) Штурм мерії та пожежа в прокуратурі: в Алмати серйозне загострення ситуації. Оновлено (відео)
Мітингувальники увірвалися до акімату Алмати, вибивши у будівлі вікна та двері.
Loading...
Load next