Хірурги з Шотландії вчергове завітали до Львова

Хірурги з Шотландії вчергове завітали до Львова
Весь минулий тиждень лікарі першого медоб’єднання Львова разом з реконструктивними та пластичними хірургами з Шотландії консультували та оперували як військових, так і цивільних

Весь минулий тиждень лікарі першого медоб’єднання Львова разом з реконструктивними та пластичними хірургами з Шотландії консультували та оперували як військових, так і цивільних.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео) Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео)
Школи, де 80% працівників будуть вакцинованими, зможуть працювати у очному форматі, навіть якщо Львівщина перебуватиме у "червоній" зоні.
Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео) Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)
Автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини в інтерактивній та легкій формі навчали дітей правил дорожнього руху.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next