Воротар Різник вибув із заявки збірної України

Воротар Різник вибув із заявки збірної України

Голкіпер Дмитро Різник вибув із заявки збірної України з футболу перед матчем Ліги націій проти Чехії.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

25-річний Різник перебував у резервному списку «синьо-жовтих», але був довикликаний на жовтневі поєдинки через інфекційне захворювання в Андрія Луніна з мадридського «Реала». Матч третього туру з Грузією (1:0) голкіпер «Шахтаря» провів на лаві запасних.

Воротар отримав ушкодження і вирушив до клубу для відновлення. Таким чином, у розпорядженні Сергія Реброва залишаються Анатолій Трубін та Георгій Бущан, - зазначили в УАФ.

Як відомо, матч Україна - Чехія відбудеться в понеділок, 14 жовтня, у польському місті Вроцлав. 

Нагадаємо, Збірна України перемогла Грузію у Лізі націй УЄФА

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Воротар збірної України увійшов до топ-5 кращих на Євро-2020 Воротар збірної України увійшов до топ-5 кращих на Євро-2020
Георгій Бущан здійснив посів шосте місце у рейтингу голкіперів на чемпіонаті Євро-2020, які здійснили найбільшу кількість сейвів.
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Loading...
Load next