Бійці ГУР знищили полк росіян та зачистили 400 га лісу на Харківщині (ВІДЕО)

Бійці ГУР знищили полк росіян та зачистили 400 га лісу на Харківщині (ВІДЕО)
На півночі Харківської області, в районі Липців, підрозділи Головного управління розвідки України зачистили 400 гектарів лісу і знищили майже полк російських загарбників.

Підрозділи активних дій ГУР МО України "Артан", Kraken та Міжнародний легіон здійснили комплексну успішну операцію зі звільнення лісового масиву, розташованого на північ від населеного пункту Липці Харківської області.

Про це повідомила пресслужба ГУР.

ГУР удалося захопити батальйонний район оборони противника, знищити три мотострілецьких батальйони загону "Шторм" та розвідувальної роти 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу армії РФ.

Також під час штурмових дій взято в полон чергових росіян, що допоможе повернути з російської неволі захисників України. 

Після зачистки 400 гектарів лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене та близьке до безнадійного, - наголосили в ГУР.

Як підкреслили в розвідці, особливістю операції стало те, що вдалося завести піхоту 13-ї бригади НГУ “Хартія” з незрівнянно низькими втратами. Це приклад чудової співпраці професійних спецпризначенців і лінійного підрозділу.

Успішна місія ГУР створює умови для подальшого витіснення російських окупантів з півночі Харківщини, - додали в ГУР.

Нагадаємо, Британія опрацьовує свої пропозиції щодо ударів України по цілях у стратегічній глибині РФ - Сирський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next