Трамп заявив, що саме Зеленський «не мав допустити» війни з Росією

Трамп заявив, що саме Зеленський «не мав допустити» війни з Росією

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що саме Президент Володимир Зеленський не мав допустити початку війни в Україні, яка, на його думку, є програшною.

Про це він заявив у онлайнінтерв’ю для PBD Podcast, що вийшло в четвер, пише The Washington Post.

Я вважаю, що Зеленський - один із найкращих торговців, яких я коли-небудь бачив. Щоразу, коли він приходить, ми даємо йому $100 мільярдів, - почав Трамп зі своїх же висловлювань, озвучених раніше на виборчих мітингах.

Хто ще отримував такі гроші в історії? Такого ніколи не було. Але це не означає, що я не хочу йому допомагати, бо мені дуже шкода цих людей. Однак він ніколи не повинен був дозволити цій війні початися. Ця війна програшна, - заявив колишній президент США.

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп продовжує підтримувати особисті стосунки з Путіним після завершення свого президентського терміну. І хоча в кампанії Трампа заперечували ці повідомлення, сам він цього тижня заявив: «У Росії ніколи до цього не було президента, якого б вони так поважали».

Нагадаємо, Норвегія анонсувала понад $270 млн допомоги енергосистемі України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next