Зеленський: Наразі невідома реальна кількість загиблих на війні дітей

Зеленський: Наразі невідома реальна кількість загиблих на війні дітей

Реальну кількість убитих дітей на сьогодні ніхто не знає.

Про це повідомив глава Української держави в інтерв’ю для індійського видання The Times of India.

На жаль, ми можемо точно констатувати, що десятки тисяч дітей депортовано і вкрадено. Яка кількість із них убита, ми дізнаємося після війни, - зазначив Зеленський.

За його словами, десяткам тисяч дітей змінено імена, прізвища, їх змусили говорити іншою мовою, а багатьох з тих, хто були підлітками, відправили на війну проти своєї ж країни.

На жаль, якщо десятки тисяч було вкрадено, то менше тисячі було нами повернуто, - сказав Президент.

Він додав, що від війни страждають усі українські діти.

Були удари по школах, університетах, були поранені діти, які втрачали кінцівки, багато дітей вбито. Багато дітей поїхали з матерями за кордон. Ви знаєте, що за кордоном зараз більше 7 млн українців. Велика частина з цієї кількості - діти, - сказав Зеленський.

Нагадаємо, WSJ: військові КНДР не призвичаєні воювати на рівнинній місцевості й мають слабку фізичну форму

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next