У Львові електромобілям можуть дозволити їздити смугами громадського транспорту

У Львові електромобілям можуть дозволити їздити смугами громадського транспорту

Про це повідомив керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич.

Як зазначається у повідомленні, посадовець провів робочу нараду з першим заступником міського голови Львова Андрієм Москаленком, на якій обговорили можливість надання привілеїв для електромобілів.

За його словами, попит на електромобілі стрімко зростає, однак ЛМР ніяк не розвиває інфраструктуру для екологічного безпечного виду транспорту.

Він додає, що вже цього червня запрацює робоча група з представників від ЛМР.

Головною задачею групи стане розробка напрацювань електроавтомобільної мережі. Першочергово, робоча група зосередить свою роботу на розробці інфраструктури зарядних станцій електрокарів на території міста та погодження їх розміщення зі всіма держорганами та впроваджені пропозиції щодо надання дозволу власникам електромобілів  (зелені номера на білому фоні) рухатися смугами громадського транспорту на території міста, – пояснив Зінкевич.

Читайте також
У Львові поліція виявила 14-річну дівчину за кермом: її тато отримав штраф
Їй стало нецікаво їздити на майданчиках, тож вони виїхали на справжні дороги. Дитина дуже розхвилювалася від ситуації, що склалася.
Радник мера Львова знайшов нелегальний GPS-пристрій на своєму авто Радник мера Львова знайшов нелегальний GPS-пристрій на своєму авто
GPS-трекер у своїй автівці знайшов радник міського голови Львова з питань транспортної інфраструктури Олег Шмід. Невідомий зловмисник прикріпив саморобний трекер до міжколісної балки.
До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео) До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео)
Другий етап реконструкції вулиці Пилипа Орлика стартував. Роботи на цій вулиці розпочалися ще того року. До цього часу дорожники відремонтували відтинок від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії та Любові. Нині ж для ремонту перекрили частину від Віри, Надії та Любові до будинку №2, по вулиці Орлика.
Loading...
Load next