«Ні про що не шкодую»: скандальну професорку Більченко звільнили з університету Драгоманова

«Ні про що не шкодую»: скандальну професорку Більченко звільнили з університету Драгоманова
Раніше професорка Національного педагогічного університету імені Драгоманова Євгенія Більченко виступала на каналі терористів "ДНР". Також вона назвала закон про забезпечення функціонування української мови як державної "лімфовузлом на тілі онкохворої американської колонії".

Професорка кафедри культурології та філософської антропології Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Євгенія Більченко повідомила про своє звільнення у Facebook

Жінка заявила, що для її звільнення керівництво закладу ліквідувало цілу кафедру. Вона наголосила на тому, що посідає перше місце у рейтингу викладачів своєї кафедри, і в університеті всі про це знають. 

Не змогли нічого довести: ні профнепридатність, ні аморальний вчинок ㅡ нічого з того, що закидали. За час відсторонення від педагогічної роботи я зайнялася науковою так щільно, що це видно з мого рейтингу. У мене не просто перше місце, а перше місце з немислимим відривом. Про це в університеті всі знають, - наголосила Більченко.

Вона також повідомила про те, що близько третини проведених нею наукових конференцій і статей була зроблена разом з російськими колегами. Проте, за її словами, вона ні про що не шкодує. Тепер викладачці пропонують за згодою переведення на "інші вакантні посади в університеті"

Нагадаємо, що у січні цього року Євгенія Більченко спровокувала скандал у мережі. Вона назвала закон про забезпечення функціонування української мови як державної "лімфовузлом на тілі онкохворої американської колонії"Також Більченко виступала на каналі терористів самопроголошеної "ДНР".

Читайте також
Українського актора Талашка звинуватили у зґвалтуванні знайомої 17-річної дівчини Українського актора Талашка звинуватили у зґвалтуванні знайомої 17-річної дівчини
Талашко заперечує усі звинувачення у домаганні до студенток та абітурієнток, однак все більше його жертв розповідають свої історії громадськості. Так, жінка, яку колись ніби то зґвалтував актор, зазначила, що хоче також показати, що всі обвинувачення студенток проти актора це не "просто слова дівчаток, які "розводили" викладача на оцінки".
Помста від Green Grey: гурт виключили зі святкового концерту до Дня Незалежності України (відео) Помста від Green Grey: гурт виключили зі святкового концерту до Дня Незалежності України (відео)
Спершу російськомовний гурт запросили виступити на “Олімпійському” з нагоди Дня Незалежності й виконати російськомовну пісню, однак згодом їм повідомили, що концерт буде тільки з українськомовними піснями. Тому виконавці більше не вписувались у концепцію святкування і їх викреслили із списку.
Зрадниці Більченко, яка втекла до рф, повідомили про підозру Зрадниці Більченко, яка втекла до рф, повідомили про підозру
Також повідомлено про підозру двом її спільникам.
Loading...
Load next