На Львівщині сталась потрійна ДТП: загинула жінка (відео)

У Сокільниках на західному обході Львова не розминулися автопоїзд «DAF» та легковики «Renault» і  «Mercedes». Внаслідок зіткнення загинула пасажирка «Renault», 70-річна львів’янка. Від отриманих травм вона померла на місці події. А водія тієї ж автівки з ушкодженнями доставили до лікарні.

Також у випуску про таке:

  • Повалені дерева, підтоплені дороги і подвір’я, обірвані дроти та знеструмлені населені пункти. Чергова буря пронеслася Львівщиною. Майже 3 десятки насаджень повалила негода у Львові.
  • У Червонограді чоловік судиться з сусідкою за помешкання, бо та ніби має заповіт відповідно до якого матір мешканця залишила все жінці, яка живе у сусідньому будинку.
  • Господарська будівля палала у Самбірському районі. Пожежа виникла у селі Вовче у дерев’яній споруді. За майже 20 хвилин рятувальники загасили займання. Але вогонь все ж знищив дах, перекриття, стіни, сіно, дрова, господарський інвентар та речі домашні речі мешканців. А ще полум’я перекинулося на дах сусіднього дерев’яного погребу.
  • В аеропорту «Львів» затримали громадянку Туреччини, яка намагалась  незаконно ввезти до України одягу відомих виробників. Зокрема у сумках жінки митники  виявили 35 одиниць брендового вбрання. Вартість товару згідно з  товарними чеками - понад 340 тис. грн.