У столиці жінка утримувала у помешканні борсука, вовка, лисиць та понад 8 стафів

У столиці жінка утримувала у помешканні борсука, вовка, лисиць та понад 8 стафів
Жінка тримала екзотичних та хижих чотирилапих і птахів у тісних клітках. Захисники врятували тварин, які мешкали у двокімнатній київській квартирі.

Засновниця притулку для диких тварин Наталія Попова розповіла, що у Києві на Оболоні жінка тримала у квартирі борсука, вовка, двох лисиць, хижих птахів та понад 8 собак породи стафордширський тер’єр.

Про це інформує "Громадське".

За словами захисниці, сьогодні зранку двох вовків відправили до Бельгії на реабілітацію. В одного було шість відкритих переломів на одній нозі, йому зробили важку операцію, вовк залишився на 4 лапах, але відпускати у дику природу їх неможна.

Вовки до нас потрапили від однієї жінки, яка у двокімнатній квартирі на Оболоні завела борсука, вовка, двох лисиць, якихось хижих птахів та більше 8 собак породи "стафордширський тер’єр".

Вони сиділи у маленьких собачих клітках. Якось вирвався борсук і покусав вовка, звідки і такі важкі травми. Далі до мене звернулись зоозахисники і привезли до притулку, - розповіла засновниця притулку.

Також після цього випадку жінка завела другого вовка, проте через тиск зоозахисників вона сама подзвонила захисниці та віддала їй вовка.

Читайте також
Марш захисників у Києві: учасники виконали відому пісню про Путіна (відео) Марш захисників у Києві: учасники виконали відому пісню про Путіна (відео)
Марш захисників відбувається у Києві вже 3 рік поспіль. Також ходою йшли волонтери, родичі військових, військові медики та капелани.
Loading...
Load next