У Чернігові судитимуть чоловіка за непристойний напис на паркані про Зеленського (відео)

У Чернігові судитимуть чоловіка за непристойний напис на паркані про Зеленського (відео)
Жителя Чернігова Олександра Тарнавського звинувачують в образі президента через графіті "Зєля, х**ло", його будуть судити.

Користувач Facebook Олександр Тарнавський повідомив, що 13 вересня суд у Чернігові розгляне справу за звинуваченням його у хуліганстві через напис на паркані. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі. 

У коментарі "Буквам" Олександр Тарнавський заявив, що про існування провадження стосовно нього він дізнався випадково:

Чи у вівторок, чи в середу, випадково… Стояв на площі в центрі Чернігова, мене оточила купа поліції, муніципальна варта, як якогось небезпечного злочинця, запропонували пройти у відділок. Я звісно відмовився, на пропозицію кажу: "Або є законні підстави, якщо я затриманий і маю іти, або давайте на місці розбиратись, чи є якась справа". І виявилось, що поліція відкрила на мене кримінальну справу по 296 статті (Кримінального кодексу України) – хуліганство, але суд її закрив, тобто, я навіть цього не знав, - заявив чоловік.

Також Тарнавський зазначив, що на нього повісили 120 написів “Зєля х*йло”, які з’явились у Чернігові.

Але я, по-перше, не бачу образи президента, тому що там написано "Зеля", ну і "х*йло" там написано через зірочку, там навіть цього слова нема повністю, - сказав Олександр.

На вебсайті Національної поліції України розміщене повідомлення, у якому йдеться про те, що поліціянти склали адмінпротокол щодо жителя Чернігова, який написав на паркані нецензурні вислови.

Стверджується, що у поліції наявні докази причетності до скоєння правопорушення 28-річного місцевого мешканця, зокрема, відео, на якому чоловік сам визнає свою причетність до хуліганських дій. 

 

Читайте також
Зеленський вдруге прокоментував замах на свого помічника (відео) Зеленський вдруге прокоментував замах на свого помічника (відео)
22 вересня близько 10 години ранку, неподалік від села Лісники була обстріляна машина першого помічника президента Зеленського – Сергія Шефіра.
Зеленський привітав українців з Різдвом Христовим (відео) Зеленський привітав українців з Різдвом Христовим (відео)
Він зазначив, що ця пора — це найкраща мить для порозуміння та примирення.
Loading...
Load next