Рашисти планують захопити Донецьку область так, як майже захопили Луганську, — генерал

Рашисти планують захопити Донецьку область так, як майже захопили Луганську, — генерал

російська федерація планує захопити Донецьку область таким же чином, яким майже захопила Луганщину.

Окупанти змінюють тактику, але не стратегію, розповів генерал-лейтенант, колишній заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Ігор Романенко в інтерв'ю Obozrevatel.

Вони планують захопити Донецьку область так, як майже захопили Луганську. Тобто виконати завдання, сформульовані російським диктатором володимиром путіним на параді 9 травня, – зазначив експерт.

Під час наступу на Лисичанськ вороги використали не таку тактику, як під час атаки на Сєвєродонецьк, додав генерал.

Росіяни не стали в лоб заходити в місто, а спробували обійти його з північного сходу та з південного заходу, щоб зробити оперативне охоплення. Аби не опинитися у "котлі", наші Збройні сили були змушені вийти з Лисичанська, – сказав Романенко.

Нагадаємо, раніше ЗСУ знищили колону ворожої техніки з БК поблизу Дебальцево.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: вечірнє зведення Генштабу (відео) Російсько-українська війна: вечірнє зведення Генштабу (відео)
Сьогодні окупанти здійснили понад 80 літаковильотів, 29 з яких — з території білорусі.
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
Loading...
Load next