Турчинов очолив виборчий штаб «ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СОЛІДАРНОСТІ»

Турчинов очолив виборчий штаб «ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СОЛІДАРНОСТІ»
У той ж час у політичній партії Петра Порошенка очікується значне поповнення.

У той ж час у політичній партії Петра Порошенка очікується значне поповнення. Однак, не в кількості, а у святості. 

На своїй сторінці в соцмережі колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що очолить штаб політичної партії «Європейська солідарність».

У своїй публікації Турчинов переконує, що його не цікавить депутатський мандат чи державні посади, а повертається в політику лише для того, аби допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців. Адже за його словами, Україні потрібне мирне перезавантаження влади.

Нардепка від партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко зазначила, що Олександр очолив виборчий штаб партії перед місцевими виборами.

Вона наголошує: «Закликаємо до об’єднання всі проукраїнські політичні партії і сили навколо великої і важливої мети: збереження України, захист її від дилетантів і зрадників».

Між іншим, Олександр Турчинов очолював посаду секретаря РНБО з січня 2015 до травня 2019 року і забезпечував координацію реформування сектора безпеки й оборони України.

Нагадаємо, що сепаратисти блокують ОБСЄ. Мешканці Донецька повідомляють про тривалі тяжкі обстріли на півночі та заході міста.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Зеленський звільнив Хомчака з посади головнокомандувача ЗСУ Зеленський звільнив Хомчака з посади головнокомандувача ЗСУ
Новим головнокомандувачем стане Валерій Залужний - командувач оперативного командування "Північ".
Депутатка "Слуги народу" написала, що їй "потрібно валити з цієї країни"
Під час вчорашнього засідання у Верховної Ради народна депутатка від "Слуги народу" Анна Колісник у телефонній переписці написала, що "треба валити з цієї країни".
Президенти України та Швейцарії сьогодні відвідали Донбас
Робочий візит в Зону ООС.Президент Володимир Зеленський і президент Швейцарії Симонетта Соммаруга поїхали з робочим візитом на Схід.
Loading...
Load next