Петро Порошенко не з'явиться на допиті Державного бюро розслідувань

Петро Порошенко не з'явиться на допиті Державного бюро розслідувань
П’ятий президент України, а нині чинний депутат, сьогодні не прийде на зустріч до детективів.Так на своїй сторінці у Фейсбук написав адвокат Порошенка Ігор Головань.Адвокат зазначив, що законних вик

П’ятий президент України, а нині чинний депутат, сьогодні не прийде на зустріч до детективів.

Так на своїй сторінці у Фейсбук написав адвокат Порошенка Ігор Головань.

Адвокат зазначив, що законних викликів на допит до ДБР Порошенко не отримував. За словами Голованя, «Відосики», оголошення на сайтах і парканах вони серйозно не сприйматимуть.

Проте наступний допит Порошенка запланований 1 липня. Тож, днем пізніше детективи ДБР врешті-решт матимуть змогу допитати колишнього гаранта.

Зазначимо, Порошенко підозрюється у справі за фактом можливого захоплення державної влади та невиконання рішення суду під час проведення конкурсу з добору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя.

Нагадаємо, що львівська молодь зібралась, щоб протестувати проти міністра освіти та науки Сергія Шкарлета. Це сталось біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Києві розпочалось засідання у справі Медведчука: будівлю суду оточила група "тітушок" (фото) У Києві розпочалось засідання у справі Медведчука: будівлю суду оточила група "тітушок" (фото)
На початку травня цього року генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.
Зеленський призначив командувача Сил територіальної оборони ЗСУ Зеленський призначив командувача Сил територіальної оборони ЗСУ
Вже з 1 січня 2022 року діє закон про основи національного спротиву.
Loading...
Load next