Трамп повідомив про вихід США з ВООЗ

Трамп повідомив про вихід США з ВООЗ
У час розпалі пандемії очільник Білого Дому Дональд Трамп заявив, що США розриває відносини з Всесвітньою організацією охорони здоров’я.Президент звернувся до Конгресу штатів, повідомивши про своє р

У час розпалі пандемії очільник Білого Дому Дональд Трамп заявив, що США розриває відносини з Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Президент звернувся до Конгресу штатів, повідомивши про своє рішення.

Сенатор Роберт Менендес повідомив у своєму Twitter: "Конгрес отримав повідомлення про те, що президент США офіційно вивів країну зі складу ВООЗ на тлі пандемії. Це не захистить життя або інтереси американців, а лише залишить народ хворим, а державу самотньою."

Зазначимо, що діяльністю ВООЗ Трамп був незадоволений ще від початку пандемії. Голова Білого Дому неодноразово звинувачував фахівців організації у тому, що вони вчасно не зупинили поширення вірусу, коли він ще тільки був виявлений у Китаї, та для усього світу загрозу не ніс.

Однак, через те, що ВООЗ не змогли вчасно оцінити ризики, порекомендувати країнам негайно закрити свої кордони й припинити постачання з Китаю, вірус Covid-19 охопив всю планету.

Також, наприкінці травня Трамп заявив про небажання виділяти з бюджету Америки кошти для організації.

Нагадаємо, що американський виробник Tesla стала найдорожчою автокомпанією світу. Бренд електрокарів перевершив за капіталізацією Toyota.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
"Росія хоче, щоб ми боялися": Зеленський про ескалацію на кордонах "Росія хоче, щоб ми боялися": Зеленський про ескалацію на кордонах
Збільшення кількості російських військ на кордоні з Україною – це лише спроба Росії залякати Захід. Повномасштабного вторгнення не передбачається.
Loading...
Load next