«Громадянська позиція» висунула у Львівській області понад 1300 професійних кандидатів у депутати до міської та обласної рад

«Громадянська позиція» висунула у Львівській області понад 1300 професійних кандидатів у депутати до міської та обласної рад
Днями до Львова завітав лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, аби надихнути цьогорічних кандидатів."Мені приємно бути у місті Лева і підтримати найпотужнішу команду «Громадянської п

Днями до Львова завітав лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, аби надихнути цьогорічних кандидатів.

"Мені приємно бути у місті Лева і підтримати найпотужнішу команду «Громадянської позиції», яка за ці роки роботи в депутатському корпусі, обласної і міської, районних рад, і районних рад. Вони чесно працювали в інтересах громади", - заявив він.

Загалом партія висунула у Львівській області понад 1300 кандидатів у депутати до міської та обласної рад. Команду зібрали з людей різних фахів. Серед них професори, медики, управлінці та волонтери.  

"Проблеми у суспільстві формують проблеми у владі й з цим треба боротися, працювати та перемагати. Настав час нашого з вами покоління – тих, хто народився, виховався у поколінні незалежності. Я вірю в перемогу", - зазначив кандидат у депутати Львівської міськради, учасник бойових дій Володимир Лазор.

Серед основних напрямків розвитку Львівщини, партійці виділяють: покращення транспортного сполучення, розвиток ЦНАПів і підвищення рівня медицини в області. Також значну роль приділятимуть і соціальній сфері.

"Ми розуміємо, що успішна громада – це буде та,  в якій якість життя буде вища, бо, в першу чергу, потрібно працювати над категорією вразливих осіб, а саме малозабезпечені, багатодітні сім’ї, ті, в яких виховуються особи з інвалідністю", - повідомила Уляна Дорош, кандидатка у депутати Львівської облради, чинна депутатка Львівської облради від партії «Громадянська позиція».

Голова координаційної ради партії зазначає, що основні якості кандидатів – вірність, чесність та професійність.

"Командою дуже задоволений, адже фактично всі, хто працював у команді «Громадянської позиції», залишились з минулих виборів, а також долучилися нові люди – активи з різних середовищ", - додав голова координаційної ради партії Володимир Гірняк.

Нагадаємо, що місцеві вибори відбудуться вже 25 жовтня. У зв’язку з пандемією, люди, хворі на COVID-19 зможуть голосувати вдома. Для цього потрібно звернутися до виборчої комісії та залишити заяву.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази Нетаньяху подякував Україні за підтримку Ізраїлю внаслідок загострення конфлікту з Сектором Гази
Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху написав подяку Україні та Зеленському за підтримку. Зокрема ізраїльський міністр розмістив у своєму твіті прапори країн, яким дякує.
Loading...
Load next