Мер Львова Андрій Садовий інфікувався коронавірусом

Мер Львова Андрій Садовий інфікувався коронавірусом
Про це він повідомив у своїх соціальних мережах сьогодні, 7 грудня. У міського голови з'явились перші симптоми інфекції. "Позитивний” ПЛР – несподіваний подарунок до Дня місцевого самоврядування.

Про це він повідомив у своїх соціальних мережах сьогодні, 7 грудня. У міського голови з'явились перші симптоми інфекції.

"Позитивний” ПЛР – несподіваний подарунок до Дня місцевого самоврядування. Але колись це мало статись", - написав він на своїй сторінці у Telegram.

Політик розповів, що вчора відчув слабкість, а також біль у горлі.

"Зранку здав аналізи – результат ви вже знаєте. Температури немає, тому працюю онлайн, поки мій лікар це дозволяє. Катерино, вибач, але святкова вечеря сьогодні теж через ZOOM. Так твій День Ангела ми ще не святкували", - Андрій Садовий звернувся до своєї дружини.

За його словами, міська рада працюватиме й надалі.

"Про таку команду і підтримку можна тільки мріяти", - додав посадовець.

Нагадаємо, що Ірина Гримак розповіла про першочергові роботи Львівської облради. Посадовиця озвучила підсумки першого засідання сесії новобраної ЛОР та пріоритети у роботі. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Вони всі в Україні наркотики вживають чи що?" — німецька депутатка обурилась заявою Арахамії (відео) "Вони всі в Україні наркотики вживають чи що?" — німецька депутатка обурилась заявою Арахамії (відео)
Давид Арахамія заявив, що західні та американські ЗМІ сіють паніку своїми повідомленнями про можливий напад Росії.
Аварія на хімзаводі поблизу Рівного: Монастирський назвав попередню причину вибуху (відео) Аварія на хімзаводі поблизу Рівного: Монастирський назвав попередню причину вибуху (відео)
Підприємство "Рівнеазот" функціонує з 1969 року і з того часу капітального ремонту з заміною трубопроводу там ще жодного разу не проводилось.
Loading...
Load next