У Катарі команда Зеленського порушила правила етикету

У Катарі команда Зеленського порушила правила етикету
Під час зустрічі представники президента України сиділи навпроти катарської делегації, закинувши ногу на ногу. Дипломат у соцмережах обурився таким виявом неповаги.

На опублікованих пресслужбою президента Володимира Зеленського фото візиту української делегації в Катар, глава Офісу президента Андрій Єрмак сидить, заклавши нога за ногу. Це є грубим порушенням етикету цієї країни. 

Про це пише у Фейсбуці політик і дипломат Роман Безсмертний.

Аналізую фото зустрічі на найвищому рівні в Катарі, можу сказати: «Краще б її не було». Щоб не заявляла українська сторона, результат навіть не нульовий, а мінусовий, - зазначив фахівець.

Він наголосив на 2 помилках: державний прапор України лежав на підлозі, а також демонстрування взуття українською стороною.  

Але добре, хоч із шаурмою не прийшли та пляшку пива оком не відкривають , – зауважив він.

Нагадаємо, що президент України з дружиною 5 квітня з офіційним візитом прибули у Державу Катар.

Читайте також
Тупицький не з'явився до суду, бо боїться за своє життя
Суддя Конституційного суду України, Олександр Тупицький, не з'явився до суду де йому мали обрати запобіжний захід.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Тупицький оскаржує указ Зеленського про скасування своїх обов'язків судді
Учора, до Касаційного адміністративного суду надійшло звернення про скасування указу президента України, щодо відсторонення голови Конституційного Суду Олександра Тупицького від його посадових обов'язків.
Loading...
Load next