Вітренка призначили главою "Нафтогазу", а Бойко очолив Міненерго

Вітренка призначили главою "Нафтогазу", а Бойко очолив Міненерго
Сьогодні, 28 квітня, Кабінет Міністрів призначив Юрія Вітренка головою правління НАК «Нафтогаз України». Окрім того, тимчасовим виконувачем обов’язків Міністра енергетики став Юрій Бойко.

Від сьогодні, 28 квітня, рішенням Кабміну припиняються повноваження незалежних членів Наглядової ради НАК «Нафтогаз України», представників держави у наглядовій раді НАК «Нафтогаз України», а також голови правління Коболєва Андрія Володимировича.

- Прийнято рішення про обрання та призначення з 29 квітня 2021 року Вітренка Юрія Юрійовича головою правління акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія Нафтогаз України».

Юрій Вітренко має багаторічний успішний досвід у сфері енергетики та у 2018 році обіймав посаду виконавчого директора НАК «Нафтогаз України», - сказано у повідомленні Кабміну.

Перед новим керівником компанії поставлено завдання щодо системного збільшення видобутку українського газу, а також сприяння у формуванні повноцінного та справедливого ринку газу в Україні.

Тимчасовим виконувачем обов’язків Міністра енергетики було призначено заступника Міністра енергетики Юрія Бойка.

Читайте також
Наглядова рада "Нафтогазу" відмовила Кабміну та не допрацьовуватиме в компанії Наглядова рада "Нафтогазу" відмовила Кабміну та не допрацьовуватиме в компанії
Член наглядової ради "Нафтогаз України" відмовились від пропозиції Кабінету міністрів залишитись працювати до обрання нового складу.
Кабмін закликав наглядову раду "Нафтогазу" продовжити працювати до обрання нової Кабмін закликав наглядову раду "Нафтогазу" продовжити працювати до обрання нової
Кабінет міністрів України попросив членів наглядової ради "Нафтогазу" продовжити виконувати свої посадові обов'язків до завершення конкурсу на посади нових.
Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля
У травні Україна може зіткнутися з дефіцитом дизпалива в розмірі 270 000 тонн. Причина — відсутність експорту Роснєфти і запланований ремонт на Мозирському НПЗ в Білорусі.
Loading...
Load next