Екснардепу БПП Дмитренку оголосили підозру за невиконання рішення суду

Екснардепу БПП Дмитренку оголосили підозру за невиконання рішення суду
Справа стосується його господарської діяльності 2009 року, коли він був керівником ТОВ «Насіння-Агрохім». У прокуратурі зазначили, що мова йде про понад 3,6 млн доларів США. 

Вчора, 20 липня, голові Прилуцької райради Олегу Дмитренку повідомили про підозру в умисному невиконанні ухвали суду. Про це інформує Суспільне. Журналісти повідомляють що, це стосується його господарської діяльності 2009 року та укладеного тоді контракту. 

Це – історія 2009 року. Це коли я був керівником ТОВ "Насіння-Агрохім". Я не працюю в тому підприємстві з 2014 року, а вони висмоктали подію, яка відбулася 11 років тому, - сказав Дмитренко.

Речник обласної прокуратури Валерій Литовченко, повідомив, що підозру Дмитренку вручили за умисне невиконання ухвали суду, яка набула законної сили. 

Він знав про те, що є ухвала суду, згідно з якою він повинен був повернути кошти одному зі своїх партнерів (товариств). Був спочатку міжнародний арбітражний суд, потім місцевий суд. Але він, хоч і маючи фінансову можливість, не гасив заборгованість, а переводив кошти на рахунок іншого підприємства, - додав він. 

Понад 3,6 мільйона доларів боргу з підприємства Дмитренка намагався стягнути один із найбільших сільгоспвиробників України - фірма "Нібулон".

Сам Дмитренко говорить, що вже відбувалися суди з цього приводу, і вони завершилися. За його словами, ця історія пов'язана з "політиками, які ближчі до влади, які мають вплив на Василину (прокурора області)". Він має на увазі народних депутатів.

Екснардеп також сказав, що йому неодноразово погрожували кримінальними справами. Ніби деяким молодим політикам не подобається те, що він займається благочинною діяльністю.

Читайте також
Іллю Киву затримали правоохоронці: чи буде вибрано запобіжний захід (фото) Іллю Киву затримали правоохоронці: чи буде вибрано запобіжний захід (фото)
Сьогодні, 1 листопада, правоохоронці затримали Іллю Киву, щоб вручити йому підозру.
Прокурор Міжнародного суду особисто ініціював розслідування щодо вторгнення РФ в Україну Прокурор Міжнародного суду особисто ініціював розслідування щодо вторгнення РФ в Україну
Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан особисто ініціював розслідування щодо вторгнення РФ в Україну.
Суд залишив Медведчука під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Медведчука під цілодобовим домашнім арештом
Київський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваному у державній зраді куму Путіна Віктору Медведчуку. Відзначимо, засідання суду тривало з 12 до 17:30.
Loading...
Load next