Олексій Антипович: на виборах українці віддали б свій голос за Зеленського та "Слугу народу"

Олексій Антипович: на виборах українці віддали б свій голос за Зеленського та "Слугу народу"
Опитування проведене соціологічною групою "Рейтинг" 2 - 4 вересня 2021 року серед 2500 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій.

Якби найближчим часом  відбулися вибори до Верховної ради, то найбільше голосів отримала б партія "Слуга народу" - 25,8% серед тих, хто визначився і має намір проголосувати. У порівнянні з кінцем липня (24,1%) рейтинг партії зріс, але в межах похибки.

Про це свідчить опитування Соціологічної групи "Рейтинг",  директором якої є Олексій Антипович.

За даними опитування, 5%-ний бар'єр долають парламентські партії:

  • "Європейська солідарність" - 14,1% (наприкінці липня - 14,3%),
  • "Опозиційна платформа - За життя" - 12,4% (наприкінці липня - 12,4%),
  • "Батьківщина" - 10,6% (наприкінці липня - 12,8%)

Партію "Сила і честь" підтримують 4,9%, партію Мураєва "Наші" - 4,7%, партію "Українська стратегія Гройсмана" - 4,5%, Радикальну партію Олега Ляшка - 4,2%, партію Шарія - 3,6%, "УДАР Віталія Кличка" - 3,4%, умовну партію Сергія Притули - 3,2%. Рейтинг інших партій - до 3%.

До того ж, якби вибори президента України пройшли на початку вересня 2021 року, то в першому турі найбільше набрав Володимир Зеленський 31,1% - серед тих, хто голосуватиме і визначився з вибором. Порівняно з кінцем липня (27,7%) рейтинг чинного президента також зріс.

Зазначимо, що опитування проведене соціологічною групою "Рейтинг" 2 - 4 вересня 2021 року серед 2500 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing-телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

 

Читайте також
"Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті "Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті
Раніше Разумков заявляв, що не має конфлікту з партією "Слуга народу".
Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді
Ексспікер парламенту Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". У назві чоловік обіграв власне прізвище.
Зеленський скликає позачергову сесію Ради для затвердження Великого герба України Зеленський скликає позачергову сесію Ради для затвердження Великого герба України
Президент попросив спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова скликати позачергове засідання парламенту для затвердження Великого герба України.
Loading...
Load next