"Спроба залякати мене або ОП є беззмістовною та жалюгідною" - Ігор Жовква про напад на будинок

"Спроба залякати мене або ОП є беззмістовною та жалюгідною" - Ігор Жовква про напад на будинок
Сергій Никифоров, прессекретар Президента, заявив, що Ігор Жовква вже надав свідчення поліції у справі про напад на його будинок.

В Офісі Президента розраховують на швидке встановлення замовників та можливих мотивів нападу на будинок заступника керівника ОП Ігоря Жовкви й притягнення усіх винних до відповідальності. Про це заявив прессекретар Президента Сергій Никифоров у коментарі для Укрінформу.

Сьогодні вночі справді скоїли напад на будинок заступника керівника Офісу Президента Ігоря Жовкви. На щастя, ані він, ані хтось інший не постраждали. Хочемо відзначити оперативну та професійну роботу поліції, яка вже затримала імовірного правопорушника та проводить із ним слідчі дії. Тепер сподіваємось і на швидке встановлення замовників та можливих мотивів цього нападу, а також притягнення усіх винних до відповідальності, - зазначив речник глави держави.

Він також проінформував, що Жовква вже дав свідчення слідчим і перебуває на робочому місці, продовжуючи виконувати покладені на нього функції. 

З його (Жовкви – ред.) слів, така спроба залякати його або Офіс Президента є беззмістовною, жалюгідною і подібний прояв ненависті є неприпустимим у цивілізованій країні, - додав Никифоров.

Нагадаємо, що сьогодні близько 4 години ранку в Дарницькому районі Києва, оперативники Нацполіції та СБУ затримали чоловіка, який кинув пляшку з легкозаймистою сумішшю у двір будинку заступника Голови ОПУ Ігоря Жовкви.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Венедіктова підписала підозру нардепу-"слузі" Кузьміних Венедіктова підписала підозру нардепу-"слузі" Кузьміних
Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату від "Слуги народу" Сергію Кузьміних, якого детективи НАБУ затримали на хабарі 28 січня.
"Працював професіонал": у МВС розкрили деталі розслідування замаху на Шефіра (відео) "Працював професіонал": у МВС розкрили деталі розслідування замаху на Шефіра (відео)
Наразі у розслідування правоохоронці працюють на "відмінно", і вже найближчим часом суспільству буде повідомлено про просування в розслідуванні цього резонансного кримінального провадження.
В Офісі Президента розповіли, за яких умов Арсен Аваков може піти у відставку В Офісі Президента розповіли, за яких умов Арсен Аваков може піти у відставку
Якщо в Україні відбудеться ще один резонансний злочин за участю поліцейських, то міністр МВС Арсен Аваков може піти у відставку.
Loading...
Load next