"Росія ніколи не визнає себе стороною конфлікту на Донбасі" - Путін

"Росія ніколи не визнає себе стороною конфлікту на Донбасі" - Путін
Відповідну заяву президент РФ озвучив у етері каналу "Россия 24".

Президент країни-агресора відповів на запитання журналіста про нарощування військ та побоювання політиків Заходу з цього приводу. З інтерв'ю каналу "Россия 24".

Нас усі намагаються спонукати до виконання Мінських угод і часто звинувачують у тому, що ми не виконуємо. Але коли ми ставимо питання нашим партнерам, у тому числі за "нормандським форматом", а що конкретно не виконує Росії за Мінськими угодами, що, на вашу думку, щодо Мінських угод Росія мала б зробити, відповіді немає. Вони так і кажуть: ми не можемо сформулювати. Я не жартую, саме такий діалог. А що конкретно не виконують ЛНР, ДНР щодо Мінських угод? Теж ні, не можуть сформулювати. Проте від нас публічно постійно вимагають виконання. 

Та додав: 

 Друге питання пов'язане з тим, хто сторона конфлікту. У Мінських угодах ніде не сказано, що Росія є стороною конфлікту. Ми ніколи з цим не погоджувалися і не погодимося. Ми такими не є, - заявив президент країни-агресора. 

 Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Час називати речі своїми іменами": Кулеба заявив, що вимоги Путіна щодо сфер впливу неправомірні та загрожуть міжнародній безпеці "Час називати речі своїми іменами": Кулеба заявив, що вимоги Путіна щодо сфер впливу неправомірні та загрожуть міжнародній безпеці
17 грудня Росія висунула США та НАТО умови щодо гарантій безпеки, однією з яких є невступ України до Альянсу.
Ердоган приїде до України на початку наступного року — Кулеба Ердоган приїде до України на початку наступного року — Кулеба
Раніше повідомлялось, що Ердоган головуватиме на засіданні Стратегічної ради разом з Президентом України Володимиром Зеленським.
"Посягання на територіальну цілісність України": СБУ оголосила підозру командиру ПВК "Вагнер" "Посягання на територіальну цілісність України": СБУ оголосила підозру командиру ПВК "Вагнер"
Підозрюваним є російський громадянин, який очолив ПВК для здійснення прихованих військових операцій РФ.
Loading...
Load next