План захоплення влади в Україні: головному "антиваксу" Стахіву вручили підозру (відео)

План захоплення влади в Україні: головному "антиваксу" Стахіву вручили підозру (відео)
СБУ блокувала антиукраїнську мережу, яка під кураторством РФ розробляла плани захоплення влади.

Зловмисники закликали до насильницької зміни конституційного ладу. За попередньою інформацією, їхні дії координували російські куратори. Повідомляє СБУ. Водночас у телеграм-каналі "Инсайдер UA", доповнюють, що підозру вручили саме Остапу Стахіву, який став одним з організаторів.

Фото: СБУ

У результаті синхронних спецоперацій СБУ одразу в декількох регіонах України діяльність антиукраїнського угруповання припинено.

Фото: СБУ

У розпорядженні СБУ є беззаперечні докази причетності фігурантів до протиправної діяльності, у тому числі листування, у ході якого зловмисники підшукували зброю та співучасників, що мали захоплювати владу у відповідних регіонах.

Фото: СБУ

Потім вони збиралися створити на території України власні територіальні громади із «власною міліцією» та «економікою».

Тривають слідчі дії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Критикували Кримську платформу: 15 тисяч ботів працювати на Росію у Києві (фото) Критикували Кримську платформу: 15 тисяч ботів працювати на Росію у Києві (фото)
СБУ ліквідувала велику ботоферму в Києві, яка на замовлення з Росії критикувала "Кримську платформу". Загалом проросійські дії здійснювались з 15 тисяч акаунтів, які публікували свої дописи від імені "пересічних громадян".
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next