Газ на 100 млрд гривень: відкрито кримінальне провадження за фактом змови влади з Коломойським

Газ на 100 млрд гривень: відкрито кримінальне провадження за фактом змови влади з Коломойським
Як зазначив нардеп Валентин Наливайченко, "виявляв і продовжую виявляти корупцію проти народу України!"

Офіс Генерального прокурора на вимогу нардепа Валентина Наливайченка з партії "Батьківщина" відкрив кримінальне провадження за фактом домовленостей вищих посадових осіб держави з олігархом Ігорем Коломойським щодо передачі йому державного природного газу з підземних сховищ вартістю понад 100 млрд грн. 

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Генпрокуратура порушила кримінальне провадження за моїм зверненням. Нагадаю, нещодавно звернувся до керівників правоохоронних органів з вимогою втрутитися у ситуацію зі спробою чиновників і структур олігарха Коломойського привласнити природний газ в підземних газових сховищах України", - повідомив нардеп.

Фото: Facebook Валентина Наливайченко

Зазначимо, згідно з витягом з ЄРДР, досудове розслідування розпочато 19 листопада. Витяг з ЄРДР підписаний прокурором другого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Юрієм Олефіром. Відповідно досудове розслідування здійснює Національна антикорупційне бюро. 

Фото: Facebook Валентина Наливайченко

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Руслан Стефанчук добудовує під Києвом будинок, який може вартувати декілька мільйонів гривень.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського "Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського
Володимир Зеленський і його близькі соратники можуть бути причетні до переведення 40 млн доларів від структур, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським.
Офіс Президента презентував новий канал інформації про діяльність Володимира Зеленського (фото) Офіс Президента презентував новий канал інформації про діяльність Володимира Зеленського (фото)
4 листопада Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак представив інформаційний бюлетень OPEN Digest, який стане новим каналом для донесення інформації про діяльність Президента Володимира Зеленського та української влади до громадян України.
Loading...
Load next