Зеленський розповів про участь Ахметова в держперевороті України (оновлено)

Зеленський розповів про участь Ахметова в держперевороті України (оновлено)

Президент Володимир Зеленський заявив, що отримав інформацію нібито про участь олігарха Рінат Ахметов в держперевороті.

За словами Зеленського, російські спецслужби проштовхують ідею, що «Рінат Ахметов готовий включитись в питання державного перевороту». Сам президент вважає, що таким чином олігарха «намагаються втягнути в боротьбу з владою». 

Зеленський також заявив, що з інформаційних майданчиків українців залякують, що "завтра буде повномасштабна війна". Водночас Україна повністю контролює кордони та повністю готова до ескалації. Щоденно Київ отримує інформацію від розвідки Міноборони та від розвідок країн-партнерів.

Є технічна допомога, фінансова допомога. Але ми повинні розраховувати на себе. Ми підвищуємо зарплати, ми маємо збільшувати мотивацію для наших військових, – сказав Зеленський.

Володимир Зеленський вважає великою помилкою те, що Рінат Ахметов воює з державою. Президент вважає, що медіаатака націлена особисто на нього.

Новина доповнюється...

Читайте також
Пресконференція Зеленського: в Офісі глави держави повідомили, що зустріч проведуть на авіазаводі Пресконференція Зеленського: в Офісі глави держави повідомили, що зустріч проведуть на авіазаводі
Пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться на державному підприємстві "Антонов" вже завтра - 20 травня. Зокрема в Офісі Президента також анонсували присутність великої кількості журналістів під час завтрашньої зустрічі.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Loading...
Load next