У прямому ефірі між Зеленським та журналістом Бутусовим відбувся жорсткий діалог (відео) — оновлено

У прямому ефірі між Зеленським та журналістом Бутусовим відбувся жорсткий діалог (відео) — оновлено

На пресконференції президента журналіст Бутусов не дослухав відповідь, почав перебивати президента, звинуватив його в брехні і закликав дати свідчення у справі про «Вагнергейт».

На питання журналіста Юрія Бутусова про те, чому в РНБО працює Руслан Демченко (який голосував за ратифікацію Харківських угод), Зеленський нагадав, що і Демченко, і ще низка чиновників працювали і на Петра Порошенка. За його словами, «Крим росіянам віддав не Демченко». Натомість «одним з тих, хто втратив Крим» Зеленський назвав Турчинова, а в контексті втрати Донбасу згадав Порошенка.

Також Президент заявив, що Бутусов "образився" за те, що йому не дали посади у Міноборони, а Бутусов звинуватив Зеленського у брехні щодо спецоперації по вагнерівцям. 

Пізніше Бутусов знову розпочав словесну перепалку після розмови про серіал "Папік 2". Журналіст каже, що Зеленський бреше. На сторону Зеленського стала Мосейчук з 1+1. 

 

Читайте також
Ахметов та Колесніков спростували чутки щодо створення ними нової партії Ахметов та Колесніков спростували чутки щодо створення ними нової партії
Нещодавно в українських ЗМІ з'явилась інформація про те, що український депутат та олігарх Рінат Ахметов разом зі своїми соратниками планує створити власну політичну партію. Проте, ці чутки були спростовані.
Loading...
Load next