Партія "Європейська солідарність" заявила про переслідування

Партія "Європейська солідарність" заявила про переслідування
Депутати ЄС вважають подібні речі "виключно політичним тиском".

За депутатами Київської міської ради від «Європейської Солідарності» ведеться стеження. Про це заявив керівник фракції Володимир Прокопів під час засідання Київради, повідомляє "Європейська Солідарність".

Останнім часом «Європейська Солідарність» фіксує тотальне стеження за членами нашої фракції. Так, на початку цього року депутат від ЄС Віктор Кононенко зафіксував візуальне спостереження, яке він розцінив як підготовку замаху на своє життя.

Минулого тижня стеження за собою зафіксував ще один депутат від «Європейської Солідарності», заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов, – заявив Володимир Прокопів.

За словами Прокопіва, дві особи, які прийшли до будинку, де мешкає Костянтин Усов разом з дружиною і двома дітьми, намагалися визначити точну адресу депутата. Один з них продемонстрував посвідчення співробітника відділу по боротьбі з екстремістськими та радикальними організованими злочинними угрупованнями Департаменту стратегічних розслідувань на ім’я Ярослава Цяпко.

Через добу під будинком Костянтина Усова відбувся мітинг тітушок із так званої «маршруточної мафії» з гучномовцями, музикою, фаєрами та наклепницькими плакатами. «Європейська Солідарність» вважає подібні речі, де поліція виконує роль не тільки виконавців, але й безпосередніх організаторів та наводчиків акцій проти депутатів Київської міської ради, виключним політичним тиском, – наголосив він.

Депутат додав, що на підтвердження цих слів у наявності депутатів є відео та фото людей, які здійснюють незаконні дії щодо депутатів фракції.

Ми знаємо біографії цих людей та готові надати інформацію про них депутатам Київради для ознайомлення, – запевнив голова фракції «Європейської Солідарності» у Київраді.

На наступне пленарне засідання Київська міська рада викликає керівника Управління стратегічних розслідувань ДБР міста Києва Костянтина Кругляка та керівника Національної поліції Києва Івана Виговського для пояснень на яких підставах представники правоохоронних органів здійснюють незаконне спостереження за депутатами опозиційної партії «Європейська Солідарність».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Гетманцев поставив ультиматум Разумкову Гетманцев поставив ультиматум Разумкову
Данило Гетманцев вимагає від Разумкова чіткої відповіді щодо свого політичного місця в "Слузі народу". З його слів, Разумков хоче сконцентрувати на собі політичне майбутнє.
"Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео) "Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео)
Журналіст запевняє, що Європейський Союз приречений на розпад. Він також прогнозує, що цьому завадить США.
Loading...
Load next